INGREDIENTE:
— 1 PIEPT MARE DE PUI
— 1,5KG CARTOFI
— 500 GR MORCOV
— 2-3 PĂSTARNACI
— 1 BORCAN DE 800GR CASTRAVETI MURAȚI ÎN OȚET (MERG ȘI CEI ÎN SARAMURĂ)
— 5-6 GOGOȘARI ÎN OȚET
— 400 GR DE MAZĂRE FINĂ (OPȚIONAL NU OBLIGATORIU)
— MAIONEZĂ
— 3-4 OUA FIERTE
— SARE
— MĂSLINE NEGRE

PREPARARE:

FIERBEM BINE PIEPTUL DE PUI ȘI CARTOFII CU MORCOVUL ȘI PĂSTARNACUL SEPARAT. DUPĂ FIERBERE, TĂIEM ÎN CUBULEȚE MICI ATÂT CARTOFII CÂT ȘI PIEPTUL DE PUI, LA FEL PROCEDĂM ȘI CU CASTRAVEȚII MURAȚI, MORCOVUL, PĂSTARNACUL ȘI GOGOȘARII ÎN OȚET! ADĂUGAM TOATĂ TOCĂTURA ÎNTR-UN VAS ÎNCĂPĂTOR, PESTE CARE ADĂUGĂM ȘI MAZĂREA, ÎN CAZUL CELOR CE LE PLACE ȘI MAZĂREA ÎN SALATE DE BEOUF, ÎN CAZ CONTRAR, PUTEȚI FACE ABSTRACȚIE DE LA EA. AMESTECĂM BINE CU O LINGURĂ MARE DE LEMN SAU DIRECT CU MÂNA, DUPĂ CARE ADĂUGĂM MAIONEZĂ IM FUNCȚIE DE CÂT DE MULT ME PLACE, DE REGULA ÎN JUR DE 200 DE GARME E SUFICIENT. ADĂUGĂM SARE, AMESTECĂM ȘI GUSTĂM SĂ VEDEM DACĂ ESTE ÎNDEAJUNS. TOATĂ ACEASTĂ UMPLUTURĂ O AȘEZĂM PE UN PLATOU ȘI ÎI DĂM CE FORMĂ DORIM ȘI FINISĂM SĂ ARATE CÂT MAI BINE. DUPĂ, PUTEM PUNE O LINGURĂ DE MAIONEZĂ DEASUPRA ȘI SĂ O ÎNTINDEM UNIFORM PESTE TOATĂ SUPRAFAȚA. APOI PUTEM ORNA CU FELII DE ALBUȘ DE OU FIERT, CU MĂSLINE NEGRE ȘI CU FELII DE GOGOȘARI ÎN OȚET!
POFTĂ BUNĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *